Privacy Policy

Privacy-beleid

Op deze site gebruiken we cookies om uw voorkeuren te registreren.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij uw persoonsgegevens  alleen als u een bestelling bij ons plaatst.

Als u iets besteld worden alle door u ingevoerde gegevens beveiligd verzonden.
Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling, en gedeeld met onze betalingspartner en de pakketdienst die uw bestelling bezorgt. Verder delen wij geen informatie met derden.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Profotical kan uw informatie (e-mail en post adres) gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren of verwijderen kunt u contact met ons op te nemen.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen.