Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.


Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.


Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Profotica.nl of onderstaand retourformulier invullen. Vermeld altijd het ordernummer van uw bestelling én het artikel dat geretourneerd moet worden. Indien het artikel wegens een defect wordt geretourneerd, vermeldt dan altijd wat het defect is. Indien u binnen 14 dagen van ontvangst contact met ons opneemt zullen wij uw een bevestiging sturen met instructies om het product terug te sturen.


Retouradres:

Profotica

Nieuwendijk 113 

1012 MD Amsterdam


Verstuur het product altijd voldoende ingepakt, en zorg dat de kans op schade tijdens transport minimaal blijft. Wij adviseren met klem om het product voldoende verzekerd te versturen. Indien een product niet voldoende verzekerd is, is eventuele schade of verlies tijdens het transport altijd voor rekening van de klant. Nadat u het product verzonden heeft, vragen wij u vriendelijk of u het track en trace nummer van de zending met ons wilt delen. Zo hebben wij inzicht in de status van de zending en kunt u bewijzen dat het product ook daadwerkelijk verzonden is. 

 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.