Pasfoto's

Pasfoto's voor officiële documenten moeten aan strenge eisen voldoen. Pasfoto's voor uw rijbewijs of paspoort moeten voldoen aan de eisen van het zogenaamde Fotomatrix Model. Deze eisen houden o.a. in dat uw pasfoto de juiste achtergrondkleur heeft, het juiste formaat heeft, dat er gebruik wordt gemaakt van een goede belichting, en dat u de juiste houding heeft op de foto.

Bij ons kunt u in een fijne setting pasfoto's laten maken door een professionele fotograaf, waardoor u verzekerd bent van een goed resultaat.

Bij Fotoprofessional hebben wij een studio speciaal ingericht voor pasfoto's. Naast pasfoto's volgens Nederlandse eisen kunnen wij ons systeem naar ieder land instellen. Onze pasfoto's zijn dus geldig en wettig in elk land! Our passport photos are valid in every country! Wij rekenen €10 per setje pasfoto's.

Sensor cleaning

Voor slechts € 45,- maken wij de sensor van uw camera weer brandschoon. Na een sensor cleaning van Fotoprofessional kunt u weer onbezorgd en vlekvrij genieten van het fotograferen.

Voor het reinigen van de sensor dient de camera een volle accu te hebben. Neem ook een lens en geheugenkaart mee. Zo kunnen we een testfoto maken en heeft u direct een 'voor' en 'na' foto om het eindresultaat te kunnen zien!

Reparaties

Wij voeren reparaties uit op alle mechanische camera's, tegen een scherpe prijs. Wij leveren service en onderhoud voor een breed scala aan merken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en tarieven, of kom langs in de winkel!